Disclaimer

De Stichting Pensioenfonds Metaal en Techniek en zijn uitvoeringsorganisatie besteden veel zorg aan de samenstelling van deze website. De gepubliceerde informatie komt van bronnen die wij betrouwbaar vinden. Toch kan het gebeuren dat de informatie onvolledig of onjuist is. Hiervoor aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Ook sluiten wij elke aansprakelijkheid uit voor schade als gevolg van gebruik, beschikbaarheid of interpretatie van de informatie. Aan de informatie kunt u dus geen rechten ontlenen.

Andere sites waarnaar wij verwijzen, bijvoorbeeld via een link, vallen buiten onze controle. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites. Op het gebruik van deze website en op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing, waaronder de Wet Computercriminaliteit. Auteursrechten op de website en de inhoud daarvan berusten bij ons.

U bezoekt deze website op Internet Explorer 7

Helaas is deze versie van Internet Explorer the oud om deze website te tonen. Wij raden u aan om uw huidige browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Inschrijven e-nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van belangrijke pensioeninformatie?
Meld u hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.
De nieuwsbrief verschijnt ieder kwartaal of vaker als er meer nieuws is.