Beleggen in Nederland

 

Werknemers en werkgevers in de Metaal en Techniek hebben baat bij een gezonde Nederlandse economie. Dit is gunstig voor het bedrijfsleven en de werkgelegenheid. PMT staat daarom positief tegenover beleggen in Nederland.

PMT belegt ruim 15% van het vermogen in Nederland
PMT belegt een relatief groot deel van de totale beleggingsportefeuille in Nederland. Ruim 15% van het totale belegde vermogen is in Nederland belegd. Staatsobligaties en vastgoed maken van deze beleggingen in Nederland veruit het grootste deel uit. In 2013 heeft PMT besloten om de woningenportefeuille in Nederland substantieel verder uit te breiden. Stabiele huurinkomstenmaken vastgoed een goede pensioenbelegging, en stijgen bovendien voor een belangrijk deel mee met de inflatie. In 2014 heeft PMT besloten om ook Nederlandse hypotheken toe te voegen aan de beleggingsportefeuille.

PMT stimuleertinvesteren in de Nederlandseeconomie
Daarnaast is PMT mede-oprichter en aandeelhouder van de Nederlandse Investeringsinstelling. De Nederlandse Investeringsinstelling gaat Nederlandse investeringsprojecten in infrastructuur, onderwijs, zorg, woningbouw, MKB en duurzame energie geschikter maken voor institutionele beleggers zoals pensioenfondsen. Hierdoor kunnen zij meer investeren in de Nederlandse economie.

U bezoekt deze website op Internet Explorer 7

Helaas is deze versie van Internet Explorer the oud om deze website te tonen. Wij raden u aan om uw huidige browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Inschrijven e-nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van belangrijke pensioeninformatie?
Meld u hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.
De nieuwsbrief verschijnt ieder kwartaal of vaker als er meer nieuws is.