Gepubliceerd op 18 oktober 2017

Webinar ‘Arbeidsongeschikt: Hoe zit dat met mijn pensioen?´

Het aantal arbeidsongeschikte werknemers in Nederland stijgt volgens het UWV. De sterkste groei sinds 2010. PMT ziet ook een stijging van het aantal arbeidsongeschikten sinds de pensioenleeftijd in stappen omhoog is gegaan van 65 naar 67 jaar.

PMT krijgt regelmatig vragen van zieke en arbeidsongeschikte deelnemers over wat ze moeten doen en wat dit voor hun pensioen betekent. Om deze vragen te kunnen beantwoorden organiseert PMT een webinar: `Arbeidsongeschikt: Hoe zit dat met mijn pensioen?´.

Voor wie?
Het webinar is voor deelnemers die (langdurig) ziek of arbeidsongeschikt zijn en meer willen weten wat dat voor hun pensioen betekent. Het webinar kan ook interessant zijn voor werkgevers die de vragen van (langdurig) zieke en arbeidsongeschikte werknemers willen beantwoorden en voor andere geïnteresseerde deelnemers.

Datum en tijd
Het webinar is op 24 oktober 2017 van 20.00-21.00 uur.

Doe mee, meld u nu aan
U kunt zich hier aanmelden voor het webinar. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en de link waarop u het webinar kunt volgen. 

U bezoekt deze website op Internet Explorer 7

Helaas is deze versie van Internet Explorer the oud om deze website te tonen. Wij raden u aan om uw huidige browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Inschrijven e-nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van belangrijke pensioeninformatie?
Meld u hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.
De nieuwsbrief verschijnt ieder kwartaal of vaker als er meer nieuws is.