Gepubliceerd op 1 april 2016

Uw pensioenoverzicht 2016 alvast online

PMT doet een proef met digitaal communiceren
Veel zaken regelt u tegenwoordig online. Waarom uw pensioenzaken niet? Ook PMT wil steeds vaker post digitaal aan u sturen in plaats van per brief. Dat scheelt in de kosten en dat spaart het milieu. We starten met het Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2016. Deze staat online voor u klaar in Mijn PMT. Wij doen daarvoor eerst een proef onder een groep deelnemers van PMT. Hierdoor ontvangt u uw UPO 2016 dit jaar later dan anders. 

Wat houdt de proef in?
Een groep deelnemers ontvangt begin april een brief met een verwijzing naar het UPO in Mijn PMT. Hier kan hij zijn UPO online bekijken. Het UPO wordt dus niet op papier verstuurd. De deelnemer kan het UPO of andere post wel op papier ontvangen. Dan moet hij dit wel bij ons aangeven. Ook vragen wij de deelnemer om zijn e-mailadres via Mijn PMT door te geven. Zo kunnen wij een e-mail sturen (in plaats van een brief) als er digitale post klaar staat in Mijn PMT. 

Wat betekent dit voor u?
Eind april evalueren wij de proef. Afhankelijk van de resultaten ontvangt u dan vóór 1 juli ook een brief met een verwijzing naar uw UPO in Mijn PMT. Of u ontvangt uw UPO alsnog uiterlijk in september in de brievenbus.

Wilt u uw UPO 2016 nu al bekijken?
Uw UPO 2016 staat online klaar in Mijn PMT. Ga naar Mijn PMT en log in met uw DigiD  die u ook gebruikt om toegang te krijgen tot websites van de overheid. Dat is wel zo veilig. Heeft u nog geen DigiD? Deze vraagt u aan via www.digid.nl/aanvragen.

Vragen over uw UPO?
Kijk onder veelgestelde vragen voor een antwoord op uw vraag of neem contact op met Klanteninformatie.