Gepubliceerd op 14 april 2020

Update over tijdelijk beleid voor werkgevers over betaling pensioenpremies

Het coronavirus raakt ons allemaal. We weten niet hoe lang deze lastige situatie nog voortduurt. De regering heeft inmiddels de NOW-maatregelen bekendgemaakt. Toch kunnen er nog steeds werkgevers zijn in onze sector die door de gevolgen van het coronavirus moeite hebben aan hun betalingsverplichtingen te voldoen. Natuurlijk wil PMT voor ondernemers die door de coronacrisis in acute liquiditeitsproblemen coulant zijn.

Tijdelijke maatregelen voor de betaling pensioenpremies
Half mei ontvangt u van ons de combinota voor het 2e kwartaal. Wij verzoeken u deze nota binnen de daarvoor geldende termijn te betalen. We begrijpen waar werkgevers op dit moment mee te kampen kunnen krijgen en bieden werkgevers die problemen hebben met de betaling van deze combinota daarom de volgende mogelijkheden:
  • De betaaltermijn van deze nota is 30 dagen, namelijk tot 15 juni. Als betaling voor 15 juni niet mogelijk is, vraag dan nu een betalingsregeling aan. Op deze pagina vindt u meer informatie over het aanvragen van een betalingsregeling.
  • We berekenen geen rente en geen boete bij een te late betaling van de 2e combinota.
  • Ook berekenen we geen rente en boete bij een betalingsregeling.
Heeft u nog vragen?
Uiteraard zijn wij bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op met de afdeling Accountbeheer PMT via 088 0079811 (op werkdagen van 08:00 tot 17:30 uur).