Gepubliceerd op 20 oktober 2014

PMT Online Panel van start. Doe mee!

Hoe kijkt u aan tegen uw pensioen? PMT wil haar deelnemers en gepensioneerden graag beter leren kennen. Zodat we onze dienstverlening nog beter op u kunnen afstemmen en inzicht krijgen in wat u belangrijk vindt als het gaat om uw pensioen. Daarom introduceert PMT een online panel: een gemakkelijke manier om als deelnemer of gepensioneerde regelmatig digitaal uw mening te geven over verschillende onderwerpen. Het eerste onderzoek gaat eind oktober van start. En natuurlijk leest u de uitslagen van elke peiling op onze website. Meldt u zich ook aan?

Uw mening is belangrijk

Leden van het online panel krijgen elke twee à drie maanden een uitnodiging om per e-mail een vragenlijst in te vullen over een onderwerp dat met uw pensioen of met het pensioenfonds te maken heeft. We vragen bijvoorbeeld uw mening over de informatievoorziening van PMT, hoe u denkt over maatschappelijk verantwoord beleggen, een nieuwe brochure of de communicatie over de nieuwe pensioenregeling. We verzamelen daarmee belangrijke informatie om u in de toekomst nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Reacties blijven anoniem

Voor het online panel werken we samen met MarketResponse. De antwoorden die u geeft, worden door het bureau verwerkt. U blijft anoniem voor PMT. Het gaat ons er immers alleen om hoe u als groep gepensioneerden tegen bepaalde onderwerpen aankijkt.

Doet u mee?

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan ons online panel. U kunt zich aanmelden via de aanmeldkop op de website of door hier te klikken. Hoe meer panelleden we hebben, hoe beter ons beeld wordt. U bent dus van harte welkom! Het eerste onderzoek wordt vanaf eind oktober gehouden.