Gepubliceerd op 13 maart 2018

PMT Online Panel: op zoek naar leden tot 50 jaar!

Heeft u werknemers in de leeftijd tot 50 jaar? Dan nodigen we hen van harte uit om deel te nemen aan het PMT Online Panel.

Jongeren van harte welkom
Via het PMT Online Panel kunnen deelnemers en gepensioneerden op een gemakkelijke manier regelmatig digitaal hun mening geven over verschillende onderwerpen. Daarmee kan PMT zijn dienstverlening verder verbeteren. Iedereen die pensioen opbouwt of een pensioenuitkering van PMT ontvangt, kan lid worden. Er doen al veel mensen mee aan het panel. Iedereen die pensioen opbouwt via PMT of een pensioenuitkering van ons ontvangt, is van harte uitgenodigd om deel te nemen. Om zo representatief mogelijk onderzoek te kunnen doen, zijn vooral jongeren (tot 50 jaar) erg welkom.

Hoe werkt het panel?
Een panellid ontvangt ongeveer elke twee à drie maanden een uitnodiging per e-mail om een vragenlijst in te vullen. Het invullen van de lijst neemt ongeveer 5 tot 10 minuten in beslag. Iemand kan per onderwerp bepalen of hij/zij wil meedoen. En natuurlijk kun je jezelf op elk gewenst moment uitschrijven voor het panel. De antwoorden worden anoniem verwerkt. Het gaat er immers om hoe het panel als geheel tegen bepaalde onderwerpen aankijkt. De panelleden ontvangen na elk onderzoek een korte terugkoppeling met daarin de belangrijkste uitkomsten.

Inschrijven
Maakt u uw werknemers ook enthousiast om mee te doen aan het PMT Online Panel? Uw medewerkers kunnen hier inschrijven.