Gepubliceerd op 17 augustus 2018

PMT Online Panel: kent u het verantwoordingsorgaan van PMT?

Vanaf half augustus 2018 gaat er weer een onderzoek in het PMT Online Panel van start. Ditmaal vragen we de panelleden naar het verantwoordingsorgaan van PMT. Panelleden krijgen binnenkort een uitnodiging om deel te nemen aan het onderzoek.

Wordt u ook panellid?
Bouwt u pensioen op of ontvangt u een pensioenuitkering van PMT? Dan kunt u lid worden van het PMT Online Panel. PMT wil haar deelnemers en gepensioneerden graag beter leren kennen. Zodat we onze dienstverlening nog beter op u kunnen afstemmen. Daarom hebben we het PMT Online Panel opgericht: een gemakkelijke manier om als deelnemer of gepensioneerde regelmatig digitaal uw mening te geven over verschillende onderwerpen.

Regelmatig onderzoek
U ontvangt ongeveer elke drie maanden een uitnodiging per e-mail om een vragenlijst in te vullen. Het invullen van de lijst neemt ongeveer 5 tot 10 minuten in beslag. U kunt per onderwerp bepalen of u wilt meedoen. En natuurlijk zit u nergens aan vast: u kunt zichzelf op elk gewenst moment uitschrijven voor het panel.

Anoniem
De antwoorden die u geeft, worden door ons marktonderzoeksbureau verwerkt. U blijft anoniem voor PMT. Het gaat ons er immers om hoe u als groep tegen bepaalde onderwerpen aankijkt. U krijgt als panellid altijd een samenvatting van de uitkomsten toegezonden.

Wilt u lid worden van het PMT Online Panel? Klik dan hier.