Gepubliceerd op 31 oktober 2016

PMT doet mee aan Pensioen3daagse

PMT doet mee aan de Pensioen3Daagse. Tijdens deze drie dagen is er landelijk aandacht voor pensioen. Het is op sommige momenten belangrijk even stil te staan bij pensioen.

Voor werknemers bijvoorbeeld als u gaat trouwen of samenwonen, als u kinderen krijgt, of arbeidsongeschikt raakt. Onderstaande links helpen u daarbij.

o   In Pensioen 1-2-3 leest u in het kort wat onze pensioenregeling inhoudt, welke keuzes u heeft en wanneer u zelf in actie moet komen.

o   In de pensioentool ‘Wat moet ik doen voor mijn pensioen’ beantwoord u een paar eenvoudige vragen. U krijgt tips en actiepunten die passen bij uw situatie.

o   Is uw pensioen voldoende? Vul de Pensioenschijf-van-vijf in of kijk op www.mijnbpmt.nl.

o   Wilt u op de hoogte blijven van uw pensioen? Meldt u aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Voor werkgevers is pensioen een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Wij helpen u graag om uw werknemers goed te informeren over pensioen.

o   De pensioenconsulent in uw regio komt graag bij u langs om een presentatie over PMT pensioen te geven aan uw werknemer. Maak een afspraak, we komen kosteloos bij u langs.

o   Gebruik onze checklist bij een arbeidsvoorwaardengesprek

o   Maak gebruik van de toolkit van wijzer in Geldzaken. In de toolkit vindt u diverse presentaties, pensioenpromotiematerialen, tools enzovoort.