Gepubliceerd op 29 oktober 2019

Pascal van den Tak overleden

Met groot verdriet hebben wij gisteren, 28 oktober het droevige bericht ontvangen dat onze zeer gewaardeerde en geliefde collega Pascal van den Tak is overleden. Pascal was al enige tijd ziek maar leek in eerste instantie de strijd tegen de ziekte te hebben overwonnen. Helaas bleek nog maar kort geleden dat de ziekte toch was teruggekomen. Pascal heeft de strijd helaas niet kunnen overwinnen.

Het bericht van zijn overlijden komt als grote schok bij alle collega’s. Hij heeft, zoals we hem kennen, hard gevochten tegen deze verschrikkelijke ziekte. Zijn overlijden laat een grote leegte achter bij zijn familie, vrienden én bij zijn collega’s.

Pascal kwam in 2007 als pensioenconsulent voor werkgevers in dienst bij PMT. Hij was pensioenconsulent van Techniek Nederland. Met zijn kennis en deskundigheid hielp hij werkgevers en werknemers bij vraagstukken over de pensioenregeling en het persoonlijke pensioen. Hij was een graag geziene professional bij werkgevers en brancheorganisaties.

Met zijn niet aflatende enthousiasme en humor deelde Pascal zijn kennis en ervaring met zijn directe collega’s. Daarbij liet Pascal zien hoe belangrijk de menselijke maat is bij een onderwerp als pensioen. De menselijke maat nemen, dat kon hij als geen ander. PMT verliest in Pascal een vakman pur sang.

Wij zullen Pascal herinneren als inspirerende en overtuigende professional, maar bovenal als een lief en humoristisch mens, charmant en met een ondeugende, jongensachtige gulle lach.