Gepubliceerd op 28 februari 2018

Nieuwsbericht UPO 2018

U ontvangt binnenkort uw Uniform Pensioenoverzicht 2018

Heeft u in 2017 pensioen opgebouwd bij Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT)? Dan ontvangt u binnenkort uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2018. Wij zetten het pensioenoverzicht voor u klaar in Mijn PMT. Uw pensioenoverzicht laat zien hoeveel pensioen u in 2017 bij PMT heeft opgebouwd. Ook als u in de loop van 2017 uit dienst bent gegaan, staat het UPO voor u klaar in Mijn PMT.

Hoe ontvangt u uw UPO?

Het UPO 2018 wordt digitaal verstuurd. Dit betekent dat u van ons een e-mail of een brief krijgt dat uw UPO 2018 digitaal voor u klaar staat op Mijn PMT. Hier kunt u uw UPO bekijken en downloaden. Heeft u aan ons doorgegeven uw UPO op papier te willen ontvangen? Dan ontvangt u uw UPO 2018 in de brievenbus. 

Wilt u uw UPO volgend jaar digitaal?

PMT wil de kosten graag zo laag mogelijk houden. Ontvangt u uw UPO nu nog  in de brievenbus, maar vindt u een digitale versie ook goed? Geef dan hier uw e-mailadres aan ons door (inloggen met DigiD). Uw UPO staat al klaar in Mijn PMT. U kunt het daar op ieder gewenst moment bekijken en downloaden.

Vragen?

Heeft u vragen over uw UPO? Hier vindt u alles over onze UPO’s.

U bezoekt deze website op Internet Explorer 7

Helaas is deze versie van Internet Explorer the oud om deze website te tonen. Wij raden u aan om uw huidige browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Inschrijven e-nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van belangrijke pensioeninformatie?
Meld u hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.
De nieuwsbrief verschijnt ieder kwartaal of vaker als er meer nieuws is.