Gepubliceerd op 13 november 2018

Mijn PMT is vernieuwd

Veel zaken regelt u tegenwoordig via internet. Dat kan ook met uw pensioen. Om dat gemakkelijker te maken hebben wij Mijn PMT vernieuwd. Mijn PMT is een beveiligde online omgeving waarin u uw persoonlijke pensioensituatie ziet en inzicht krijgt  in de mogelijkheden van uw pensioen. In de vernieuwde pensioenplanner kunt u zelf berekeningen maken.

Inloggen met uw DigiD is veiliger
Het inloggen met uw DigiD is uitgebreid met een extra controle via sms of via de DigiD app. Dat maakt inloggen veiliger. Kijk op www.digid.nl/vraag-en-antwoord voor meer informatie.

Laat uw e-mailadres achter in Mijn PMT
Wilt u gemakkelijk via mobiel, laptop, tablet of pc op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom uw pensioen bij PMT? Vul dan in Mijn PMT uw e-mailadres in (en controleer meteen uw telefoonnummer) bij uw persoonlijke gegevens.

Geef aan hoe u uw post wilt ontvangen
Wilt u post zoals het Pensioenjournaal voortaan digitaal ontvangen? Geef dat aan bij ‘Hoe ontvang ik mijn post?’ Zodra er digitale post voor u klaarstaat in Mijn PMT ontvangt u een melding per e-mail.

Steeds meer mogelijkheden
In de toekomst worden er steeds meer mogelijkheden toegevoegd om uw pensioen zelf te regelen. Houd Mijn PMT dus in de gaten.

Direct naar Mijn PMT

Woont u in het buitenland?
Woont u in het buitenland en u heeft al DigiD, maar zónder de controle sms of app? Dan moet u een nieuwe DigiD aanvragen, met extra controle via sms of met de app.

Hier leest u wat u moet doen.