Gepubliceerd op 24 april 2015

Inge van den Doel gekozen tot 'CIO of the Year'

Op 23 april 2015 heeft Inge van den Doel, hoofd Beleggingen van PMT, de Benelux Award ‘CIO of the Year 2015’ ontvangen van het Institutional Investor Institute. Het bijzondere aan deze prijs is dat de pensioensector de genomineerden en de uiteindelijke winnaar zelf kiest. 

Het Institutional Investor Institute geeft aan dat de Award bedoeld is voor die Chief Investment Officer van wie de innovatieve werkwijze en het vooruitstrevend denken een duidelijk verschil hebben gemaakt.

Naast Inge van den Doel won Hans Copini, hoofd Fixed Income van PMT’s pensioenuitvoeringsorganisatie MN, de Award voor ‘best use of fixed income’.

Inge van den Doel: “Ik ben uiteraard zeer vereerd met de Award.  Vooral omdat die door de collega’s  binnen de sector is toegekend. Ik beschouw de prijs echter vooral als een enorm compliment voor alle medewerkers, zowel binnen PMT als binnen MN, die dagelijks samen met mij het beleggingsbeleid van PMT vormgeven en invullen. De award voor Hans Copini is daarvoor nog een extra compliment.”