Gepubliceerd op 15 september 2016

INGE VAN DEN DOEL EUROPEAN ?PENSION PERSONALITY OF THE YEAR 2016?

Inge van den Doel, Chief Investment Officer (CIO) beleggingen bij PMT, is gisterenavond verkozen tot European ‘Pension Personality of the Year 2016’ tijdens het jaarlijkse event voor beleggingsprofessionals van het Institutional Investor Institute. In mei van dit jaar was Inge al verkozen tot Benelux ‘Pension Personality of the Year 2016’.

Het bijzondere aan deze prijs is dat de Europese pensioensector de genomineerden en de uiteindelijke winnaar zelf kiest. Vorig jaar werd Inge van den Doel al verkozen tot achtereenvolgens Benelux CIO of the Year en European CIO of the Year.

Naast Inge van den Doel mocht ook George van Hooijdonk van PMT's uitvoeringsorganisatie MN een award in ontvangst nemen voor de categorie ‘Best use of Real Assets’.

Inge van den Doel: “Uiteraard ben ik erg blij met deze award. Ik beschouw de prijs als een enorm compliment voor het hele team van medewerkers van PMT en MN dat dagelijks bezig is met de beleggingen van PMT. De award van George van Hooijdonk is daarbij nog een extra waardering.”