Gepubliceerd op 1 november 2017

Bent u al lid van het PMT Online Panel?

PMT wil graag weten hoe de achterban denkt over allerlei onderwerpen die met uw pensioen te maken hebben. Daarvoor hebben we sinds een paar jaar het PMT Online Panel: een makkelijke manier om als deelnemer en pensioengerechtigde van PMT regelmatig digitaal uw mening te geven over verschillende onderwerpen. De komende weken gaan we actief nieuwe panelleden werven. Mogelijk ontvangt ook u een mail of telefoontje van ons marktonderzoekbureau met de uitnodiging om lid te worden. U kunt zich ook zelf aanmelden voor het PMT Online Panel.

Jonger dan 60 jaar? Doe dan vooral mee!

Hoe meer panelleden we hebben, hoe beter we weten hoe onze deelnemers en pensioengerechtigden over bepaalde zaken denken. Op dit moment zijn we vooral op zoek naar nieuwe panelleden die jonger zijn dan 60 jaar.

Alles rondom uw pensioen

U ontvangt als panellid ongeveer elke twee à drie maanden een uitnodiging per e-mail om een vragenlijst in te vullen. Het invullen van de lijst neemt ongeveer 5 tot 10 minuten in beslag. De onderwerpen verschillen, maar hebben altijd te maken met uw pensioen. Het kan bijvoorbeeld gaan over onze dienstverlening of ons beleggingsbeleid, maar ook over welke keuzes u belangrijk vindt rondom uw pensioen of hoe u aankijkt tegen onze communicatie.

U blijft anoniem

U kunt per onderwerp bepalen of u wilt meedoen. En natuurlijk zit u nergens aan vast: u kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven voor het panel. De antwoorden die u geeft, worden verwerkt door een onafhankelijk marktonderzoekbureau. U blijft anoniem voor PMT. Het gaat ons er immers om hoe u als groep tegen bepaalde onderwerpen aankijkt. De uitkomsten van de onderzoeken publiceren we op de website van PMT.

Helpt u ons mee?

De mening van het PMT Online Panel is heel waardevol voor ons. Wij gebruiken de uitkomsten om onze dienstverlening verder te verbeteren. Word u ook lid van het PMT Online Panel? Klik hier om u aan te melden. U bent van harte welkom!