Directeur Groot Aandeelhouders (DGA)

Wat doet PMT?

Wat kan ik doen?

Geen deelname voor DGA

Directeur Grootaandeelhouders (DGA) mogen van de Pensioenwet niet deelnemen aan de pensioenregeling van PMT.

Op deze regel zijn twee uitzonderingen:

  1.  U mag als DGA deelnemen aan de pensioenregeling als u vóór 2007 al vrijwillig deelnam als DGA en in het overgangsjaar 2007 gekozen heeft voor ononderbroken voortzetting van uw deelname.
  2.  U moet als DGA verplicht deelnemen aan de pensioenregeling na 31 oktober 2007 als u (direct of indirect) minder dan 50% aandelen van een bij het fonds aangesloten onderneming bezit en bij de Kamer van Koophandel niet als bestuurder bent ingeschreven.

 

Ik ben deelnemer en word DGA

Als u deelnemer bent bij PMT en u wordt Directeur Grootaandeelhouder (DGA), dan kunt u niet meer deelnemen aan de pensioenregeling. Meldt u zich af als deelnemer bij PMT via Inzendportaal.nl.

Het stoppen van uw deelname bij PMT heeft gevolgen voor uw pensioen. U kunt maatregelen treffen voor uw inkomen voor later, bijvoorbeeld een verzekering afsluiten. Een financieel adviseur kan u meer vertellen over uw mogelijkheden.

Vind uw accountmanager

U bezoekt deze website op Internet Explorer 7

Helaas is deze versie van Internet Explorer the oud om deze website te tonen. Wij raden u aan om uw huidige browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Inschrijven e-nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van belangrijke pensioeninformatie?
Meld u hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.